Rooster - Algemeen

Let op:
Voor de maandagavondles om 19.30 en beide woensdagavondlessen is aanmelden verplicht. Jezelf aanmelden doe je door uiterlijk de betreffende dag om 14.30 een app te sturen naar telefoonnumer 06 – 11 46 63 66.
Alleen bij minimaal 4 deelnemers gaan die lessen door. 
 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag  Vrijdag  Zaterdag
09:00 

 09:00 - 09:45 Algemene spier- en conditietraining

09:00 - 10:00 Pilates 

09:00 - 10:00 Feel the Beat (Dance and Train)

09:00 - 09:45 Step it Up (Steps workout)

09:00 - 10:00 Pilates (een inspannende ontspanningsles) 09:00 - 10:00 Yogalates (combinatie van Yoga en Pilates, ook voor heren)
10:00    10:00 - 11:00 Senioren Fit (ook voor heren)  

 10:00 - 11:00 Senioren Fit (ook voor heren)

 
11:00       11:00 - 12:00 Stoelyoga (ook voor heren, geschikt voor senioren)    
18:30 18:30 - 19:15 Coretraining (workout voor buik-, rug- en bekkenspieren)   18:30 - 19:15 Pilates (een inspannende ontspanningsles) Aanmelden      
19:30 19:30 - 20:30 Feel the Beat (Dance and Train) Aanmelden   19:30 - 20:30 Thai-Bo (ook voor heren) Aanmelden      

 

 Belangrijke mededeling:

Voorjaarsvakantie (maandag 24 februari t/m zaterdag 29 februari 2020)

In de voorjaarsvakantie (maandag 24 februari t/m zaterdag 29 februari 2020) geldt een aangepast rooster. De SeniorFit/Stoelyoga vindt sowieso doorgang, voor de overige lessen is aanmelden noodzakelijk. Jezelf aanmelden doe je door de avond voor de les, uiterlijk om 22.00, een bericht te sturen naar de groepsapp of naar telefoonnumer 06 – 11 46 63 66. Alleen bij minimaal 4 deelnemers gaat de Old School, Feel the Beat en Step it Up les door. De SeniorFit/Stoelyoga gaat sowieso door.

Sportieve groet, Team Fynesfitness

Lady's sport - Lessen

Lady’s Sport is sporten tegen lage kosten, alleen met vrouwen. Een leuke manier om te werken aan je conditie en je gezondheid. De groepslessen staan onder leiding van professionele vrouwelijke coaches.

Je kunt kiezen uit gevarieerde groepslessen en onze hardloopgroep op de woensdagochtend.
De groepslessen staan onder leiding van professionele vrouwelijke coaches.

We bieden een leuke mix van onder meer steps, pilates, mix-it-up en yoga. Op die manier werken we samen aan je fitheid, kracht, stabiliteit, vetverbranding en gezondheid. En natuurlijk zijn de lessen gewoon gezellig om met z’n allen te volgen. Zo kom je met een goed gevoel thuis na het sporten!

Bekijk hier ons aanbod van Ladysport abonnementen


Steps

Steps

STEPS is bewegen met behulp van een verhoogd platform, een step. De hoogte kan worden aangepast aan de individuele behoeften. STEPS is een zeer goede manier om calorieën te verbranden en een leuke manier om aan jouw conditie en lichamelijke gezondheid te werken.

Yoga

Yoga

YOGA is een lichte, vloeiende en toegankelijke vorm van YOGA waar iedereen aan mee kan doen. De yogales begint met een opwarming. Dan volgt een reeks yogahoudingen voor soepelheid, kracht en focus. De houdingen voer je uit zover als je lichaam dit toelaat. 

Time under Tension

Time under Tension

De term Time under Tension, ook wel kortweg TUT, is een veel voorkomende term in de fitness, krachttraining of bodybuilding wereld. TUT gaat uit van hoelang een spier onder spanning staat gedurende een repititie. Het vergroten van de intensiteit draagt bij aan de spiergroei.

Pilates

Pilates

PILATES bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je vooral op een matje uitvoert. PILATES richt zich op de kracht, spierversteviging, bodycontrol en flexibiliteit, met de nadruk op de 'core'. De core zijn de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat, de buikspieren, de zij- en rugspieren.

Regelement (klik hier)

Abonnement
De betaling van abonnement dient te worden gedaan in de eerste week van elke maand op
NL96 ABNA 0629 1700 29

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,-

Lidmaatschapskaart kwijt
U kunt een nieuwe Lidmaatschapskaart aanvragen, kosten hiervan zijn € 5,00.

Contact
Informatie is te verkrijgen:
Per telefoon; 06-11466366
Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakanties en nationale feestdagen
Trainingen worden het hele jaar door gegeven behalve op nationale feestdagen, 2 weken in de zomervakantie en tussen kerst en Nieuwjaar. Gedurende deze dagen is er wel contributie verschuldigd.

Beëindiging en opschorten abonnement
Het contract wordt aangegaan voor de overeengekomen duur van het abonnement en gaat na deze periode stilzwijgend over in een overeenkomst, dat maandelijks opzegbaar is met in inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. In deze maand kan men de lessen uiteraard blijven volgen. Het beëindigen van een abonnement is alleen mogelijk wanneer er geen betalingsachterstand is. Bij verhindering dient men normaal door te betalen. Opzeggen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te geschieden. Op onze website of op locatie kan men een formulier opvragen.

Tussentijdse beëindiging van het contract
Kan alleen:
a) op medische grond (met een doktersverklaring) met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
b) bij verhuizing buiten een straal van 10 km met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Bij het vroegtijdig beëindigen (m.u.v. op medische grond of bij verhuizing) van het contract ben je het flexibel maandtarief verschuldigd, met terugwerkende kracht.

Aansprakelijk
De leiding en instructeurs zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen van leden, noch voor persoonlijke of lichamelijk letsel en daaruit voortvloeiende schade. Ondergetekende verklaart hierbij dat hij/zij het onderhavige sportonderricht uitsluitend en alleen zal ontvangen voor eigen risico en dat kosten van enig ongeval of letsel geheel door hem/haar worden gedragen. Ondergetekende is zich er van bewust dat het beoefenen van Lady’s Sport risico’s met zich mee brengt en dat hij/zij eventuele vervolg schade die ten gevolge van de beoefening van enigerlei tak van Lady’s Sport Gorinchem kan ontstaan voor eigen risico neemt. Tevens zal ondergetekende. Lady’s Sport Gorinchem/of haar leiding en instructeurs vrijwaren voor aanspraken van derde ten deze.

Minderjarigen
Minderjarigen dienen dit inschrijfformulier door ouders of toeziend voogd te tekenen.

Bij misdraging van een lid is de leiding bevoegd de desbetreffende persoon te verwijderen en diens verbintenis eenzijdig op te zeggen.

U heeft zich d.m.v. dit inschrijfformulier voor als lid verbonden met Lady’s Sport Gorinchem

Adresgegevens


Dokter van Stratenweg 15
4205 LA Gorinchem

Volg ons via


Telefoon


06 114 663 66
info@fynesfitness.nl

Google map + Routebeschrijving

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.