Massagepraktijk

Afslank Massage

Afslank Massage

Afslank massage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.
Triggerpointmassage

Triggerpointmassage

Massage van het triggerpoint ontspant de spier en verbetert de circulatie, met als resultaat minder pijn in de spier.
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage kan ook een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces. Bij onder meer stressklachten, burn-out, depressieve klachten of spierspanningsklachten, zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage-rugklachten kan een massage effectief zijn.
Touchpro-stoelmassage

Touchpro-stoelmassage

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam.
Kruidenmassage

Kruidenmassage

Door het gebruik van spierbalsems en cajeputi-olie worden de spieren verwarmd. Kruiden worden vooral gebruikt voor het verwarmen van de spieren.
Cupping

Cupping

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vacuĆ¼mglaasje, dat over de rug wordt bewogen. Op deze manier wordt een diepe bindweefselmassage gegeven.
Hoofdmassage

Hoofdmassage

Deze massage wordt onder andere toegepast bij mensen met hoofdpijnklachten. Er wordt gemasseerd met de vingertoppen en de handen.
Gosok of oeleken

Gosok of oeleken

Door stevig over de huid te wrijven ontstaat warmte; dit is goed voor de spieren. Ook door een warm kompres (een doekje verwarmd in water) te gebruiken in combinatie met een spierbalsem en cajeputi-olie ontstaat warmte.
Pitjit massage

Pitjit massage

Pitjit is massage op de traditionele Indonesische manier! Deze massagekunst wordt al eeuwenlang van ouder op kind overgedragen.
Suikerontharing

Suikerontharing

Suikerontharing is een zachte en effectieve manier om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Met suikerontharen geniet je van een super zachte huid met fantastisch resultaat!


Adresgegevens


Dokter van Stratenweg 15
4205 LA Gorinchem

Volg ons via


Telefoon


06 114 663 66
info@fynesfitness.nl

Google map + Routebeschrijving

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.