Fynesfitness Massage Gorinchem

Hoofdpijn massage

Hoofdpijnmassage kan hoofdpijn verminderen en een positief effect hebben op het voorkomen van hoofdpijn. Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van de klachten.

Triggerpointmassage

Triggerpointmassage is een goede behandeling bij hoofd-, nek-, kaak- en oorpijn, maar ook bij RSI en gevoelloosheid/tintelingen in handen en voeten. Het gaat er in deze massage om de verantwoordelijke triggerpoints te lokaliseren en te behandelen. Triggerpointmassage is een goede aanvulling op stoel- of sportmassage.

Cupping

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vacuümglaasje, dat over de rug wordt bewogen. Op deze manier wordt een diepe bindweefselmassage gegeven. Dit is niet pijnlijk. De huid zal wel rood gaan verkleuren en deze verkleuring kan tot 5 dagen aanhouden.
Cupping is een goede manier om blokkades op te heffen. Ik maak gebruik van siliconencups.

Gosok of Oeleken

Door stevig over de huid te wrijven ontstaat warmte; dit is goed voor de spieren. Ook door een warm kompres (een doekje verwarmd in water) te gebruiken in combinatie met een spierbalsem en cajeputi-olie ontstaat warmte. Door de wrijving kan roodheid van de huid ontstaan, zo wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Dorn therapie

De basis van de Dorn behandeling bestaat uit het onderzoeken en zonodig corrigeren van beenlengteverschil. Bij een beenlengteverschil ontstaat bekken scheefstand en hieruit ontstaan vaak verschuivingen van wervels.

Dry Needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij door middel van een speciale techniek je spieren getriggert worden, zodat spierverhardingen en verkrampingen snel en langdurig ontspannen raken. Onze specialist prikt op specifieke punten, de zogenaamde ‘triggerpoints’.

Metamorphose

Een metamorfose massage heeft een diepgaand ontspannend effect. Het is een zachte behandeling, waarbij de voeten, de handen en het hoofd met een lichte aanraking worden gemasseerd. De behandeling kan echter een diepe uitwerking hebben.

Pitjit massage

De pitjit kenmerkt zich door stevige massagetechnieken met veel snelle, opeenvolgende bewegingen. Het is een massage die op gevoel wordt gegeven, een intuïtieve healingmassage, oftewel een massage vanuit het hart.

Sportmassage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nec risus mattis, venenatis lectus sed, semper velit. Donec diam lacus, lobortis ac dolor vitae, faucibus finibus tortor. Cras sed interdum tortor. Curabitur id nunc eget turpis dapibus volutpat nec non risus.

Touchpro-stoelmassage

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

Aroma touch

AromaTouch massage met toepassing van doTERRA’s essentiële oliën is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Massage Praktijk Gorinchem