Training & begeleiding

Gids project - Samen in beweging

Gids project - Samen in beweging

Sinds oktober 2017 een nieuw project in Gorinchem; het GIDS project: Gezond in de stad!

In samenwerking met de gemeente Gorinchem, Gorinchem Beweegt, Rivas, GGD en ASVZ.

Training & begeleiding

Training & begeleiding

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of aan je stresslevels wilt werken, Fynesfitness Personal Training helpt je om jouw persoonlijke doel te behalen.
Small Group Personal Training

Small Group Personal Training

Vind je Personal training te duur? Vind je in kleine groepen trainen fijner door de extra zorg? Heb je wel de stok achter de deur/motivatie nodig? Of weet je niet waar je moet starten?
Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent

We zijn tegenwoordig allemaal erg druk en daarbij vergeten we soms om goed voor ons zelf te zorgen wat betreft voeding en lifestyle. Hierdoor kunnen we klachten krijgen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, pijnklachten, depressiviteit, overgewicht etc.
Time under Tension ( TUT )

Time under Tension ( TUT )

De term Time under Tension, ook wel kortweg TUT, is een veel voorkomende term in de fitness, krachttraining of bodybuilding wereld. TUT gaat uit van hoelang een spier onder spanning staat gedurende een repititie.
Kids Fit

Kids Fit

Kids Fit is voor kinderen van 2 tot 5 jaar.
Samen in beweging zijn is goed voor de sociale ontwikkeling van peuters en kleuters. Op deze manier kunnen ze op een veilige manier hun grenzen verleggen en hun angsten overwinnen.

Massagepraktijk

Afslank Massage

Afslank Massage

Afslank massage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.
Triggerpointmassage

Triggerpointmassage

Massage van het triggerpoint ontspant de spier en verbetert de circulatie, met als resultaat minder pijn in de spier.
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage kan ook een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces. Bij onder meer stressklachten, burn-out, depressieve klachten of spierspanningsklachten, zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage-rugklachten kan een massage effectief zijn.
Touchpro-stoelmassage

Touchpro-stoelmassage

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam.
Kruidenmassage

Kruidenmassage

Door het gebruik van spierbalsems en cajeputi-olie worden de spieren verwarmd. Kruiden worden vooral gebruikt voor het verwarmen van de spieren.
Cupping

Cupping

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vacuümglaasje, dat over de rug wordt bewogen. Op deze manier wordt een diepe bindweefselmassage gegeven.
Hoofdmassage

Hoofdmassage

Deze massage wordt onder andere toegepast bij mensen met hoofdpijnklachten. Er wordt gemasseerd met de vingertoppen en de handen.
Gosok of oeleken

Gosok of oeleken

Door stevig over de huid te wrijven ontstaat warmte; dit is goed voor de spieren. Ook door een warm kompres (een doekje verwarmd in water) te gebruiken in combinatie met een spierbalsem en cajeputi-olie ontstaat warmte.
Pitjit massage

Pitjit massage

Pitjit is massage op de traditionele Indonesische manier! Deze massagekunst wordt al eeuwenlang van ouder op kind overgedragen.
Suikerontharing

Suikerontharing

Suikerontharing is een zachte en effectieve manier om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Met suikerontharen geniet je van een super zachte huid met fantastisch resultaat!

Overigen

Yoga

Yoga

Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf? Dan is Yoga iets voor jou! De lessen wisselen inspanning en ontspanning af waardoor je lichaam en geest weer in balans komen en je weer energie krijgt om te genieten van het leven.
Lady's Sport

Lady's Sport

Lady’s Sport is sporten tegen lage kosten, alleen met vrouwen. Een leuke manier om te werken aan je conditie en je gezondheid. De groepslessen staan onder leiding van professionele vrouwelijke coaches.
Pilates

Pilates

PILATES bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je vooral op een matje uitvoert en richt zich op de kracht, spierversteviging, bodycontrol en flexibiliteit, met de nadruk op de 'core'. De core zijn de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat, de buikspieren, de zij- en rugspieren.
Steps

Steps

STEPS is bewegen met behulp van een verhoogd platform, een step. De hoogte kan worden aangepast aan de individuele behoeften. STEPS is een zeer goede manier om calorieën te verbranden en een leuke manier om aan jouw conditie en lichamelijke gezondheid te werken.


Rooster - Algemeen

Dance to your own Rhythm | 10:00 tot 11:00
 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag  Vrijdag  Zaterdag
09:00 

 

Shape your body up | 09:00 tot 09:45

Feel the beat | 09:00 tot 09:45

Steps | 09:00 tot 09:45

  Yoga | 09:00 tot 10:00
(alleen in deze les zijn heren ook welkom)
09:30 Yoga | 09:30 tot 10:30      

 

 
10:00      

 Pilates | 10:00 tot 11:00

 Pilates | 09:00 tot 10:00
18:00    

 

     
18:30  Core training |18:30 tot 19:15   Yoga | 18:30 tot 19:30      
19:30  Feel the beat | 19:30 tot 20:15          

 


Adresgegevens


Dokter van Stratenweg 15
4205 LA Gorinchem

Volg ons via


Telefoon


06 114 663 66
info@fynesfitness.nl

Google map + Routebeschrijving

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.