Ons team

 • Louise Fynes

  Louise Fynes

  Sinds 2013 ben ik eigenaresse van Fynesfitness. Na 25 jaar op locatie massages en beweeglessen te hebben gegeven aan kinderen en volwassenen, was het tijd mij te vestigen aan de Dr. van Stratenweg 15 en aldaar mijn praktijk uit te breiden.

  Ik heb inmiddels een brede ervaring op het gebied van sport, welzijn en voeding. Graag help ik mensen zich op zowel lichamelijk als mentaal vlak te ontwikkelen en/of beter te voelen.

  Wil jij ook lekker in je vel zitten? Vertel me waar je aan wilt werken en ik zal, in overleg met jou, een passend programma ontwikkelen, volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen.

  Jouw persoonlijke plan kan bestaan uit massages, personal training, coaching, voedingsconsulten of een combinatie van die dingen.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website. Fynesfitness heeft verscheidene specialisten in huis die jou graag willen helpen.

  Kies voor een gezonde leefstijl, kies voor Fynesftness!

  Specialismes:

  • Eigenaresse Fynes Fitness
  • Massage therapie
 • Angelique van de Griend

  Angelique van de Griend

  Als gediplomeerd gewichtsconsulent en voedingsadviseur begeleid ik je met plezier naar een gezonde(re) leefstijl.

  Bij mij kun je terecht voor een voedingsplan afgestemd op jouw leeftijd, lichaamstype en beweegpatroon. Ik maak een analyse van jouw huidige voedingspatroon en bespreek met jou wat jij wilt bereiken en wat ik daarin kan betekenen. Het gaat niet alleen om slank zijn, maar ook om een gezond lichaam. Je fit en energiek voelen, positief in het leven staan.
  Ik bied geen snel afvalplan of smakeloos dieet, maar gedegen kennis over voeding. Je zult ervaren dat gezond, voedzaam en smakelijk eten uitstekend samengaan.

  Wil je weten welke voeding het beste bij jou past? Neem dan contact op, ik help je graag!

  Specialismes:

  • Gewichtsconsulent
  • Orthomoleculair gewichtsmanagement
  • Kind en Voeding
  • Voeding en Gedrag
 • Roni Situmorang

  Roni Situmorang

  Op het gebied van wellness heb ik inmiddels een ruime ervaring. Ik ben begonnen met masseren in Indonesië op mijn twintigste. Tijdens de jaren dat ik in Singapore woonde heb ik ITEC (internationaal opleidingsinstituut voor massagetechnieken) met goed gevolg afgelegd. Tevens ben ik 3 jaar docent geweest bij een opleidingscentrum in Singapore.

  Ik ben overtuigd van de heilzame werking van massages. Dat is dan ook de reden dat ik graag mensen masseer. Massages kunnen ontspannen, maar ook klachten verminderen of verhelpen.

  De Balinese ontspanningsmassage heeft veel voordelen voor het lichaam, zoals een betere nachtrust, meer energie en het vermindert hoofdpijn.

  De Balancing Pressure is een mix van massages uit Thailand en China. Het ontspant de spieren en maakt deze los. Deze massage is uitermate geschikt voor sporters.

  De voetmassage reflexologie is een massage gericht op de voeten, enkels en kuiten. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, hier ligt de basis voor onze gezondheid. Eventuele blokkades in je lichaam komen tijdens deze behandeling naar voren.

  Naast massages geef ik ook andere behandelingen ter verzorging van het lichaam. Zoals gezichtsbehandelingen en ontharen van het hele lichaam door middel van warm waxing. Voor de gezichtsbehandeling worden natuurlijke producten gebruikt; zoals komkommer, avocado, yoghurt, honing en suiker. Na de behandeling is je gezicht heerlijk zacht en fris.

  Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Ik help je graag je doel te bereiken!

  Specialismes:

  • Massage therapie

Adresgegevens


Dokter van Stratenweg 15
4205 LA Gorinchem

Volg ons via


Telefoon


06 114 663 66
info@fynesfitness.nl

Google map + Routebeschrijving

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.