Ons team

 • Louise Fynes

  Louise Fynes

  Sinds 2013 ben ik eigenaresse van Fynesfitness. Na 25 jaar op locatie massages en beweeglessen te hebben gegeven aan kinderen en volwassenen, was het tijd mij te vestigen aan de Dr. van Stratenweg 15 en aldaar mijn praktijk uit te breiden.

  Ik heb inmiddels een brede ervaring op het gebied van sport, welzijn en voeding. Graag help ik mensen zich op zowel lichamelijk als mentaal vlak te ontwikkelen en/of beter te voelen.

  Wil jij ook lekker in je vel zitten? Vertel me waar je aan wilt werken en ik zal, in overleg met jou, een passend programma ontwikkelen, volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen.

  Jouw persoonlijke plan kan bestaan uit massages, personal training, coaching, voedingsconsulten of een combinatie van die dingen.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website. Fynesfitness heeft verscheidene specialisten in huis die jou graag willen helpen.

  Kies voor een gezonde leefstijl, kies voor Fynesftness!

  Specialismes:

  • Eigenaresse Fynes Fitness
  • Massage therapie
 • Angelique van de Griend

  Angelique van de Griend

  Als gediplomeerd gewichtsconsulent en voedingsadviseur begeleid ik je met plezier naar een gezonde(re) leefstijl.

  Bij mij kun je terecht voor een voedingsplan afgestemd op jouw leeftijd, lichaamstype en beweegpatroon. Ik maak een analyse van jouw huidige voedingspatroon en bespreek met jou wat jij wilt bereiken en wat ik daarin kan betekenen. Het gaat niet alleen om slank zijn, maar ook om een gezond lichaam. Je fit en energiek voelen, positief in het leven staan.
  Ik bied geen snel afvalplan of smakeloos dieet, maar gedegen kennis over voeding. Je zult ervaren dat gezond, voedzaam en smakelijk eten uitstekend samengaan.

  Wil je weten welke voeding het beste bij jou past? Neem dan contact op, ik help je graag!

  Specialismes:

  • Gewichtsconsulent
  • Orthomoleculair gewichtsmanagement
  • Kind en Voeding
  • Voeding en Gedrag

Adresgegevens


Dokter van Stratenweg 15
4205 LA Gorinchem

Volg ons via


Telefoon


06 114 663 66
info@fynesfitness.nl

Google map + Routebeschrijving

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.